
RESTORANO ŠEFAS
Robertas Žiogas.
Multikultūrinės itališko restorano FIRENZE virtuvės komandos pagrindinis šefas – be galo talentingas, visų mylimas bei gerbiamas Robertas Žiogas.
Itališko maisto meniu buvo kurtas bendradarbiaujant su profesionaliu šefu, didžiąją savo gyvenimo dalį praleidusiu Toskanoje Mickey Bhoite.
KĄ ŠEFAS MANO APIE DARBĄ RESTORANE IR ITALIŠKĄ VIRTUVĘ?
“Itališka virtuvė žavi tikrumu ir grynumu.
Ji nereikalauja daug įmantrių technologijų, tačiau skonio turtingumu yra prie top pasaulio virtuvių. Ypatingai daug laiko skiriu produktų degustavimui, testavimui iki jų atsirinkimo. O tada laukia kruopštus patiekalų išdirbimas ieškant aukso vidurio.
Stiprios FIRENZE komandos ir svečių poreikių dėka, manau, mums pavyksta sukurti įsimintiną emociją.
Didžiausias pasitenkinimas – matyti laimingas klientų patirtis”, – dalinosi Robertas.


Šefo darbinėje karjeroje tokie restoranai, kaip „IDW Esperanza“, „Renesansas“. Robertas taip pat dirbo su garsaus šefo iš Meksikos dešiniąja ranka ir gastronominę patirtį „La Capital“ restorano svečiams.
Įdomus faktas, jog R. Žiogas jau 10 metų aptarnavo visus didžiausius kino ir reklamų projektus, filmuojamus Lietuvoje. „Gaminau maistą serialų „Černobilis“, „Stranger Things“, „Karas ir taika“ komandoms bei aktoriams. Teko maitinti John Malkovich, Winona Ryder, Jily Anderson, Helen Miller ir kitus“, – įdomius savo karjeros faktus pasakojo restorano „Firenze“ šefas.
Itališkai patiekalai kurti bendradarbiaujamt su profesionaliu šefu, didžiąją savo gyvenimo dalį praleidusiu Toskanoje. Itališkos gastronomijos žinovas ir konsultantas savo karjerą pradėjo būtent šio regiono restoranuose. Mickey Bhoite savo portfolio jau skaičiuoja 17 šalių visame pasaulyje, o jo braižas – Toskanos virtuvės pateikimas kokybiškiausiu ir aukščiausiu lygmeniu.
RESTORANO ŠEFAS
Robertas Žiogas.
Multikultūrinės itališko restorano FIRENZE virtuvės komandos pagrindinis šefas – be galo talentingas, visų mylimas bei gerbiamas Robertas Žiogas.
Itališko maisto meniu buvo kurtas bendradarbiaujant su profesionaliu šefu, didžiąją savo gyvenimo dalį praleidusiu Toskanoje Mickey Bhoite.

KĄ ŠEFAS MANO APIE DARBĄ RESTORANE IR ITALIŠKĄ VIRTUVĘ?
“Itališka virtuvė žavi tikrumu ir grynumu.
Ji nereikalauja daug įmantrių technologijų, tačiau skonio turtingumu yra prie top pasaulio virtuvių. Ypatingai daug laiko skiriu produktų degustavimui, testavimui iki jų atsirinkimo. O tada laukia kruopštus patiekalų išdirbimas ieškant aukso vidurio.
Stiprios FIRENZE komandos ir svečių poreikių dėka, manau, mums pavyksta sukurti įsimintiną emociją.
Didžiausias pasitenkinimas – matyti laimingas klientų patirtis”, – dalinosi Robertas.

Šefo darbinėje karjeroje tokie restoranai, kaip „IDW Esperanza“, „Renesansas“. Robertas taip pat dirbo su garsaus šefo iš Meksikos dešiniąja ranka ir gastronominę patirtį „La Capital“ restorano svečiams.
Įdomus faktas, jog R. Žiogas jau 10 metų aptarnavo visus didžiausius kino ir reklamų projektus, filmuojamus Lietuvoje. „Gaminau maistą serialų „Černobilis“, „Stranger Things“, „Karas ir taika“ komandoms bei aktoriams. Teko maitinti John Malkovich, Winona Ryder, Jily Anderson, Helen Miller ir kitus“, – įdomius savo karjeros faktus pasakojo restorano „Firenze“ šefas.

Itališkai patiekalai kurti bendradarbiaujamt su profesionaliu šefu, didžiąją savo gyvenimo dalį praleidusiu Toskanoje. Itališkos gastronomijos žinovas ir konsultantas savo karjerą pradėjo būtent šio regiono restoranuose. Mickey Bhoite savo portfolio jau skaičiuoja 17 šalių visame pasaulyje, o jo braižas – Toskanos virtuvės pateikimas kokybiškiausiu ir aukščiausiu lygmeniu.

Rezervuokite staliuką
Kiti mūsų restoranai
Mus rasite
Paupio g. 16, Vilnius