INSPIRED UNDER THE TUSCAN SUN
Since 2023
Restoranas FIRENZE spinduliuoja itališka meile kokybei ir tikrumui.
Čia persipina skirtingų Italijos regionų maisto, vyno ir kokteilių paveldas.
Apžavėti kvapą gniaužiančių Toskanos kalvų, vaizdų su kiparisais ir vynuogynais lyg iš paveikslo, nusprendėme, jog didžiausias dėmesys teks būtent šiam regionui.
Bisteccheria mus vadinti galite drąsiai, nes pas mus paragausite skirtingų mėsos kepsnių, tarp jų ir florentietiško bistecca alla fiorentina. Carpaccio gaminame su vietine chianina jautiena, serviruojame Vitello Tonnato bei rankų darbo pamėgstus visų pasta patiekalus.
INSPIRED UNDER THE TUSCAN SUN
Since 2023
Restoranas FIRENZE spinduliuoja itališka meile kokybei ir tikrumui.
Čia persipina skirtingų Italijos regionų maisto, vyno ir kokteilių paveldas.
Apžavėti kvapą gniaužiančių Toskanos kalvų, vaizdų su kiparisais ir vynuogynais lyg iš paveikslo, nusprendėme, jog didžiausias dėmesys teks būtent šiam regionui.
Bisteccheria mus vadinti galite drąsiai, nes pas mus paragausite skirtingų mėsos kepsnių, tarp jų ir florentietiško bistecca alla fiorentina. Rizoto gaminame su vietiniu Chianti, serviruojame toskanietiškas Panzanella salotas bei lokalius tortelli mugellani.
Nuo aperityvo iki dižestyvo... Maišome Negroni kokteilį ar Spritz pradžiai, o prie patiekalų ir visam vakarui siūlome vyno iš itin itališkos vyno kortos.
Enoteka apima didžiąją dalį Italijos regionų, taurėmis siūlome gausų pasirinkimą vynų pagal sodrumo lygius, tarp kurių ir žvaigždės iš Toskanos.
Siūlome jums vieną labiausiai vertinimų visame gastronominiame pasaulyje itališkų vandens rūšių, o terasą išpuošėme citrinomis, nes:
If you see a Lemon Tree, Limoncello also should be.
Nuo aperityvo iki dižestyvo... Maišome Negroni kokteilį ar Spritz pradžiai, o prie patiekalų ir visam vakarui siūlome vyno iš itin itališkos vyno kortos.
Enoteka apima didžiąją dalį Italijos regionų, taurėmis siūlome gausų pasirinkimą vynų pagal sodrumo lygius, tarp kurių ir žvaigždės iš Toskanos.
Siūlome jums vieną labiausiai vertinimų visame gastronominiame pasaulyje itališkų vandens rūšių, o terasą išpuošėme citrinomis, nes:
If you see a Lemon Tree, Limoncello also should be.
FIRENZE (fiˈrɛntse) – tai itališkas Florencijos miesto pavadinimas, miesto, kuriame gimė ne tik garsusis Negroni kokteilis, bet įmanoma apalpti nuo meno grožio (Stendalio arba dar kitaip Florencijos sindromas).
TASTES LIKE VISITING AN ITALIAN GRANDMA
BUT SHE IS A LITTLE BIT FANCY
Gausų itališką maisto meniu mūsų virtuvės komanda kūrė kartu su profesionaliu šefu, didžiąją savo gyvenimo dalį praleidusiu Toskanoje. Itališkos gastronomijos žinovas ir konsultantas savo karjerą pradėjo būtent šio regiono restoranuose su įvairiais virtuvės guru. Mickey Bhoite savo portfolio jau skaičiuoja 17 šalių visame pasaulyje, o jo braižas – Toskanos virtuvės pateikimas kokybiškiausiu ir aukščiausiu lygmeniu.
Vyno kortą sudarėme kartu su žinoma maisto ir gėrimų eksperte, vandens ir vyno someljė bei restoranų konsultante Urte Mikelevičiūte.
Stilingos ir jaukios erdvės, žaismingai itališka terasa, kurią dekoravo maestro Mantas Petruškevičius, jūsų pasisėdėjimams ar ypatingoms šventėms.